Vilkår og betingelser

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra AuraSmile.no ("nettstedet").

PERSONLIG INFORMASJON
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettsiden samler vi også inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsider eller søkeord som henviste deg til nettsiden og informasjon om hvordan du samhandler med nettsiden. Vi refererer til den automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved å bruke følgende teknikker:
"Cookies" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, ISP, referanse-/utgangssider og datoer/tidsstempler.
– «Nettverdier», «tagger» og «piksler» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettsiden.


Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til dette informasjon som "Ordreinformasjon".

Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi om både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, forsendelsesbestilling og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommuniser med deg;
- Se våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel og
- Når du overholder preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame angående våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).DEL DIN PERSONLIGE INFORMASJON
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettsiden - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på et søksmål, søkeord eller annen juridisk forespørsel om informasjon som vi mottar eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

BEHAVIORAL ADVERTISING
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, besøk Network Advertising Initiatives ("NAI") opplæringsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads