Leverans

Leveringstider


Vi sender varen fra lageret innen 1-3 virkedager til kunden.

Vi sender og selger varer over hele verden og våre leveranser tar under normale omstendigheter mellom 7-10 virkedager avhengig av hvilket leveringsalternativ du velger. Bestillinger i helgene pakkes vanligvis og sendes neste virkedag.

Dersom forsinkelser i leveringen skulle oppstå på grunn av forhold utenfor vår kontroll (Force Majeure) som f.eks. under en pågående global pandemi er vi ikke ansvarlige for eventuelle problemer forårsaket av leveringstiden. Vent opptil 30 virkedager før du kontakter kundeservice om en manglende bestilling ved å følge bestillingen med sporingsnummeret som er oppgitt.

Produktene sendes direkte fra vår samarbeidspartners lager for å kunne tilby deg som kunde best mulig priser. Vi tar forbehold om mulige feil i forbindelse med tredjepartslogistikk. Ved å foreta et kjøp hos oss godtar du alle betingelsene spesifisert på denne nettsiden. Vi anbefaler deg derfor å kontakte oss på forhånd dersom du har spørsmål angående kjøp før du inngår en kjøpsavtale. Ved eventuelle klager eller andre spørsmål må du alltid kontakte oss via e-post.

For alle pakker som ikke løses inn, forbeholder vi oss retten til å belaste deg som kunde med 200 NOK for påløpte kostnader for returfrakt og håndteringskostnader.

*Våre leveringstider er kun estimerte og ikke garanterte tider og kan derfor variere avhengig av hvor du bor i Norge.

Hvor er bestillingen min?

Bestillingen din vil bli sendt fra vår partners lager innen 1-3 virkedager*, vi vil sende deg en leveringsbekreftelse på e-post som inneholder sporingsnummeret ditt og leveringsinformasjon.

Hvis du fortsatt er usikker på hvor pakken din er, vennligst send oss ​​en e-post, så kan supportteamet vårt hjelpe deg videre med dette.

*Ved høye volumer kan behandlingstiden variere opptil 7 dager, tiden oppgitt ovenfor er kun et estimat på hva pakkene våre vanligvis tar å behandle. Tidene ovenfor er ikke garanterte leveringstider.Pakken min kan ikke spores, hva kan jeg gjøre?

Etter å ha mottatt forsendelsesbekreftelsen på e-post for forsendelsen din, kan det ta opptil 5–7 virkedager før sporingskoden er aktiv. Hvis du fortsatt har problemer, ikke nøl med å kontakte oss.